Handelsbetingelser

Voksduggiganten.dk er en webshop, hvor du kan bestille dine varer direkte. Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for varer bestilt og betalt via webshop på adressen www.voksduggiganten.dk

Bestilling

Ved bestilling på voksduggiganten.dk handler du med:

Voksdugen.dk A/S
Stenskovvej 5
8464 Galten

CVR: 39 70 71 60

 

Betaling

Voksduggiganten.dk modtager betaling via Bambora, hvor du trygt kan betale med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Voksduggiganten.dk har ansvaret for at transaktionen forløber fejlfrit. Bambora krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Bambora. Kortholder skal oplyse kortoplysninger, herunder CVV2/CVC2 (de 3 cifre på bagsiden af kortet), adresse, email og telefon nummer, når der handles på Voksduggiganten.dk

Levering

Hos voksduggiganten.dk har vi 1-2 hverdages generel leveringstid. Voksduggiganten.dk sørger for levering med Postnord (med mindre andet aftales) til modtager. Rettidig levering forudsætter dog at Postnord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Postnord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den lovede leveringsdato. Postnord har en leveringssikkerhed er minimum 97% for pakkepost (statistikken er baseret på egne erfaringer). Voksduggiganten.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Postnord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Voksduggiganten.dk naturligvis en ny leverance uden beregning – eller udsteder en tilbagebetaling såfremt varen ikke længere lagerføres. Pakker leveres kun indenfor Danmarks grænser.

Billeder på shoppen kan afvige fra det leverede produkt

Farver og nuancer på det viste produktbillede kan afvige lidt i forhold det leverede produkt. Vores voksduge er almindelige mellemblanke voksduge. Du skal forvente at modtage en almindelig voksdug med en mellem blank overflade.

Reklamationsret

Voksduggiganten.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Voksduggiganten.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Voksduggiganten.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Voksduggiganten.dk
Stenskovvej 5
8464 Galten

Email: Info@voksduggiganten.dk

cvr.: 39707160

(DER SKAL ALTID LAVES EN AFTALE MED OS, INDEN RETURNERING AF VARER – SÅ VI KAN SIKRE OS AT DIN RETURNERING BLIVER BEHANDLET KORREKT HOS OS)

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Reklamation skal ske inden for rimelig tid efter at fejlen eller manglen er konstateret – maks 2 måneder.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker altid ved en tilbagebetaling til dit anvendte betalingskort.

Fortrydelsesret (gælder ikke for duge klippet på mål – læs nedenfor)

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot indpakke varen forsvarligt og returnere den i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor 14 dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Ved fortrydelse straks, eller kort tid efter køb fra vores webshop, bør du informere herom hurtigst muligt på info@voksduggiganten.dk eller tlf.: 61 10 10 00, hvorved vi måske kan nå at annullere afsendelse. Dette vil spare både dig og os for tid samt udgifter til forsendelse.

Fortrydelsesret ved køb af specielt tilpassede varer

Hos Voksduggiganten handler vi med flere specielt fremstillede produkter. Herunder forskellige typer af duge, som bliver afskåret på længde efter kundens ønske, samt runde duge, der klippes i en bestemt diameter efter kundens ønske. Disse produkter er specielt fremstillet eller tilpasset den enkelte kunde, og er derfor ikke salgsbare til andre kunder. Det betyder at der ikke er nogen fortrydelsesret for specielt fremstillede produkter. Bemærk at kunden stadig er i sin fulde ret til at reklamere såfremt der er fejl eller mangler ved produkter. Kunden er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål og uddybende informationer, inden der bestilles en specielt tilpasset vare hos os.

Tilmedling af nyhedsbrev

Du har muliged for at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Kunden kan til hver en tid framelde nyhedsbrevet, ved at klikket på linket nederst i en af de tilsendte nyhedsbreve. Såfremt der skulle opstå komplikationer, kan kunden også henvende sig til os, for at få fjernet sin email adresse fra vores nyhedsbrev.

B2B salg (business to business)

Hos Voksduggiganten tilbyder vi også B2B, også kaldt engros eller erhvervshandel. Som udgangspunkt er betingelserne de samme for denne kunde gruppe, som beskrevet i denne tekst. Dog kan der laves særlige aftaler blandt partnerne som kan og vil ophæve modsigende betinger på denne side.

Uoverensstemmelser og tvister

Enhver tvist eller uoverensstemmelse mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov. Ifølge ny europæisk lovgivning, skal alle webshops pr 15/2-2016 oplyse kunden om hvordan de enkelt og nemt kan ingive en klage til det offentlige. Dette er selvfølgelige kun aktuelt for kunden såfremt der ikke kan opnås en tilfredstillende løsning med forretningen hvor et køb er foretaget. Denne lov gælder selvfølgelig også for os – så derfor oplyser vi her hvad du kan gøre i sådanne et tilfælde: