Ternet Voksduge

En ternet voksdug er et klassisk valg. Vi kender den fra de hyggelige små bistroer og caféer, hvor den skaber en hyggelig og idyllisk stemning. Hos VoksdugGiganten synes vi også, at du skal have mulighed for at få denne helt særlige stemning derhjemme. Vi har samlet et stort udvalg af forskellige voksduge med tern, så du selv kan vælge den ternede dug, der passer allerbedst til dit hjem.

Tern er ikke bare tern. Tern kan komme i mange forskellige størrelser, farver og afskygninger. I vores udvalg af ternede duge finder du en masse forskellige design, der hver især giver noget specielt til din indretning. Du finder den traditionelle rød- og hvidternede dug, men der er også andre skønne farver at vælge imellem. Du finder både voksduge, hvor ternene er placeret diagonalt, horisontalt og vertikalt. Det virker måske som mindre detaljer, men de forskellige kombinationer gør en stor forskel for designet.


25 vare(r)

pr. side

25 vare(r)

pr. side

Hvorfor handle ved VoksdugGiganten

Med over 500 forskellige voksduge, finder du hos VoksdugGiganten et af danmarks største udvalg af voksduge. Vi tilpasser altid voksdugen lige præcis i den længde du ønsker. Så du kan finde en dejlig dug til ethvert bord. Størstedelen af vores er voksduge er 140 cm bredde. Vi tilpasser dog også gerne bredde på dugen, naturligvis kun smallere. Skal du bruge en bredere dug? Så finder du hos VoksdugGiganten også voksduge i 160 cm bredde. Har du behov for en rund eller oval voksdug? Intet problem! Vi tilpasser gerne alle voksduge til at være runde eller ovale.


Her på siden finder du voksduge som alle har tern. Du kan også finde voksduge med prikker eller striber hos VoksdugGiganten.dk. Hvis du søger en bestemt farve kan du finde duge i alverdens farver her.