Påske Voksduge

En påskedug er perfekt til de mange påskefrokoster, der hurtigt kan snige sig ind i påskehelligdagene. Når der skal holdes påskefest, indebærer det ofte lidt påskepynt. Det kan være med til at gøre det ekstra hyggeligt, når I er samlet omkring en masse lækker påskemad. Vi har samlet en masse vidunderlige påskeduge her på siden, hvor der er noget forskelligt at vælge imellem. Du vil hurtigt se, at der både er motiver med påskeæg, påskekyllinger, påskeharer og meget mere, der alt sammen emmer af påske.

I vores store udvalg af påskeduge finder du forskellige farvetemaer at vælge imellem. Påsken er typisk en farverig tradition. Dette kan du også fremhæve med dit valg af påskedug. Der er nemlig en masse skønne farver og farvekombinationer at vælge imellem. Ønsker du en påskedug på tilbud, kan du være heldig at finde en her på siden. Dyk ned i vores mange påskeduge, og find den perfekte dug til din påskefrokost.

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side

Glædelig påske med en påske voksdug

Skal du fejre påske med venner eller familie i år? Brug en smuk påske voksdug fra VoksdugGiganten til at skabe en rigtig påske atmosfære til de hyggelige stunder. Find flotte motiver med blomster og solsikker eller find en påske voksdug med harer og andre dyr. Vi ruller altid alle voksduge på rør, så dermed modtager du din påske voksdug uden folder eller krøller. Du kan også bruge røret til at opbevare voksdugen efter påske. Dermed holder den længere.


Find voksdugen som passer til dit bord

Hos VoksdugGiganten kan du bestille samtlige voksduge i metermål. Det vil sige, at du blot indtaster den ønskede længde på voksdugen, så tilpasser vi den specifikt til dit bord. Har du et rundt eller ovalt bord? Frygt ej. Ved alle vores voksdugen er det muligt at få voksdugen klippet rund eller oval.