Dæmpet/Ensfarvet voksdug

Når du skal have en ny voksdug, har du muligvis gjort dig nogle tanker om, hvilken farve den skal være. Du har måske overvejet en bestemt farvenuance, som du tænker passer perfekt til din indretning. Det kan fx være en voksdug, der udelukkende er helt blå. Det kan også være en voksdug, der har en kombination af dæmpede blålige toner, du har i overvejelserne. Er du ude efter en specifik farve eller nuance, har vi et udvalg, der byder på en masse forskellige farver.

På denne side kan du se forskellige udvalgte farver, og hvilke muligheder du har inden for disse farvenuancer. Du har bl.a. mulighed for at dykke ned i vores flotte blå, gule, røde, grønne eller grå farvenuancer, hvor der er forskellige designs og styles at vælge imellem. Der er også mulighed for at udforske vores store udvalg af duge med dæmpede farver eller de ensfarvede duge.

Hvorfor skal jeg vælge en voksdug?

En voksdug er for mange, specielt familier, essentielt for hverdagen. Dette skyldes at en voksdug bl.a. fungerer som et beskyttende lag for bordet. Med en voksdug kan du undgå ridser og pletter. Dette er ideelt både når man spiser aftensmad, men også hvis børn leger på bordet. Dermed kan du dekorere dit bord samtidig med at du beskytter det, så bordet kan klare sig i mange år. Hvis det sker at man spilder på voksdugen, gør det ikke spor. Væske bliver nemlig ikke optaget i voksdugen, derfor kan du let og elegant bare benytte en fugtig klud.

Derudover er voksdugen prisbillig og meget slidstærk. Derfor kan man for relativ få penge have en dug som kan holde i lang tid.


Vælg en voksdug som passer til dig

Et af voksdugens formål er at beskytte bordet. Et andet er at komplimentere din stil eller indretning. Er der bestemte farver, motiver eller stilarter som du nyder i dit hjem, kan en voksdug tilføjes til dette. Måske er du til abstrakt kunst, klassiske tern eller sort/hvid. Alt sammen og meget mere kan du finde hos VoksdugGiganten.


Hvorfor bestille hos VoksdugGiganten?

Med mere end 500 forskellige voksduge, har vi hos VoksdugGiganten et af Danmarks største udvalg af voksduge. Du kan finde masser af forskellige motiver, farver og dessiner. Du kan bestille din voksdug på metermål. Det vil sige at vi tilpasser dugen specifik til dit bord. Du kan også få klippet alle voksduge rund eller oval. Alle voksdug vil blive rullet på rør. På den måde modtager du voksdugen uden folder eller krøller.