Sort / Hvid voksdug

Her på siden finder du et stort udvalg af sorte og hvide voksduge. Der er dog ikke tale om helfarvede voksduge. Det er et udvalg med flotmønstrede voksduge, der kun har farverne sort og hvid. Har du en farveneutral indretning, hvor sort og hvid er hovedessensen af din indretning, finder du den perfekte voksdug iblandt disse mange varianter. Du finder både enkle og sofistikerede mønstre.

En sort og hvid kan give noget helt specielt til indretningen. Det er en løsning, der ikke skaber ubalance i din indretning rent farvemæssigt. Hos VoksdugGiganten har vi både sort- og hvidternet voksduge og sort- og hvidstribet voksduge med forskellige tvists. Dette er den klassiske løsning, der kan give et stilrent look. Vil du gerne have et mere spændende look til din voksdug, der er sort og hvid, kan du gå med de lidt mere vovede mønstre, som du også finder flere af her på siden.

15 vare(r)

pr. side

15 vare(r)

pr. side

Sort/Hvid voksdug

På denne side finder du en række sort/hvide voksduge, som vil passer perfekt på spisebordet. Når du har fundet en voksdug du godt kan lide, indtaster du blot længden du ønsker på voksdugen. Vi tilpasser dugens længde til dit bord. Vores voksduge er som standard 140 cm brede. Hvis du har en smallere bord, tilpasser vi også voksdugens bredde. Har du et rundt eller ovalt bord? Intet problem. Du kan sagtens få skåret voksdugen rund eller oval. Alle voksduge på metermål leveres rullet på rør. På den måde undgår du krøller og folder.