Tema- og Festduge

En dug til en fest må gerne være lidt ekstra festlig. Det kan give den helt rette stemning, der gør festen lidt sjovere. Skal der holdes en temafest, er en temadug det perfekte valg, der fører temaet hele vejen igennem. Hos VoksdugGiganten finder du et hav af temaduge at vælge imellem. Der er noget til enhver fest eller anledning, hvor der gerne må gøres lidt ekstra ud af borddækningen.

De mange voksduge, der kan bruges til fester, spænder bredt. Det betyder, at du både finder flere fødselsdagsduge, duge til en halloween-fest, kærlighedsduge, duge til påske og meget mere. Mulighederne er mange, hvis du ønsker en temadug. Du vil ikke gå forgæves, når du køber din temadug hos VoksdugGiganten. I de forskellige temaer finder du nemlig en masse forskellige designs og farver, der kan give den helt rette stemning til din fest eller lignende.

Skab en smuk bordopdækning

Hvis man vil skabe en indbydende bordopdækning er det uundgåeligt at benytte en smuk voksdug. Hos VoksdugGiganten kan du finde mange forskellige slags duge. Både i motiver og farver, men også i forskellige temaer. Her på siden finder du forskellige kategorier af tema- og festduge. Skal du pynte op til fødselsdag, juleaften, påske eller have en romantisk aften, så har VoksdugGiganten voksduge som passer til det hele. Du kan naturligvis sagtens benytte en voksdug til hverdag, se f.eks. vores mønstrede duge eller dæmpet/ensfarvet voksduge.


Fordele ved en voksdug:

  -  Nem at rengøre
  -  Prisbillig
  -  Slidstærk
  -  Beskytter dit bord
  -  Kan både bruges indenfor og udenfor
  -  Bestil i præcis mål til dit bord
  -  Alle vores voksduge er ftalatfrie
  -  Derudover dækker ØKO-TEX® STADARD 100 alle voksduge


Vedligeholdelse af voksdugen

En af fordelene ved en voksdug er at den er meget slidstærk. Derfor kan den holde til at blive brugt. Men der er dog nogle ting som voksdugen har sværere ved at overkomme. F.eks. læbestift, kuglepen og neglelak. Nogle former for tomatketchup og karrysauce mv. kan skabe pletter. Derfor er det vigtigt at du benytter en fugtig klud så hurtig som muligt. Undgå derudover at stille fade, tallerkener, riste, mv. som kommer direkte fra ovnen.


Undgå at putte din voksdug i vaskemaskinen og undgå derudover tørretumbling. Du må heller ikke stryge voksdugen eller benytte kemisk rens. Når du ikke benytter dugen, kan du evt. bruge det paprør som voksdugen kom i til at opbevare den. Dermed holder dugen længere.