Om dugene

Voksdug

Hvad er en voksdug

En voksdug er en dug som er lavet af PVC plastik. Voksdugen besidder derudover en fleece-lignende bagside. Der er mange fordele ved en voksdug. Voksdugen er meget nem at vedligeholde. Da den ikke optager den væske som spildes på den, kan langt det meste snavs, væske, pletter osv. nemt tørres af med en fugtig klud. En voksdug er generelt meget billige, og kan findes i et hav af motiver og farver.

Undgå skadelige stoffer

OEKO-TEX er verdens førende sundheds- og miljømærkning for tekstiler. Alle vores voksduge hos VoksdugGiganten er mærket med dette. Derudover er alle vokdugene 100% frie for det skadelige stof ftalat.

Voksdug tilpasset specifikt til dig

Alle voksduge kan bestilles på metermål. Du skal blot indtaste din ønskede længde på voksdugen, så tilpasser vi dugen specifikt til dit bord. Størstedelen af vores voksduge har standardbredden på 140 cm. Hvis du ønsker at få tilpasset voksdugen, så bredden er mindre, er dette også muligt hos VoksdugGiganten. Dertil er det muligt at få alle voksduge klippet runde eller ovale. Alle voksduge bliver rullet på rør så den undgår folder og krøller.

Gå opdagelse i vores mange kategorier af voksduge:

Mønstrede voksduge

Dæmpet/Ensfarvet

Tema- og Festdug

Motiver/Billeder

Diverse duge