Voksduge til foråret

Det er nu skønt, når foråret begynder at titte frem. Hvorfor ikke byde foråret velkommen med en vidunderlig forårsvoksdug. Vi har samlet forskellige voksduge, der emmer af liv og blomster, der springer ud på ny. Du finder både noget med dyr og noget med natur. Der er også mulighed for den perfekte kombination af dyr og natur, der kan være den helt rette forårsdug i dit hjem. Uanset om du er til dyr, natur eller en kombination af de to, har vores udvalg af forårsduge lidt af hvert at byde på.

Farverne på vores voksduge bevæger sig inden for de fine lyse farver. Er du til de elegante pastelfarver til din forårsdug, er der flere varianter, der benytter disse farver. Du finder både flotte farvekombinationer og helt enkle motiver, hvor der kun er to farver på dugen. Uanset hvad du er til, finder du helt sikkert en forårsdug, der vil omfavne forårsstemningen i dit hjem.

30 vare(r)

pr. side

30 vare(r)

pr. side

Voksdug

En voksdug er perfekt til at gøre livet simplere for forældre og børn. En voksdug bruges til at pynte et bord samtidig med at den beskytter bordet. Voksdugen gør det også markant nemmere at gøre bordet rent. Du kan også sagtens benytte dugen på et udendørs bord i haven, på terrassen eller måske på balkonen.

Vi klipper altid voksdugen i den længde som du ønsker. Hvis du har et rundt eller ovalt bord, tilpasser vi også dugen til dette.