Voksduge med prikker

Prikker på voksduge er et motiv, der aldrig går af mode. Det er en klassiker, der altid kan benyttes. En voksdug med prikker har en helt speciel udstråling, der er både noget sjovt og legende over en voksdug med prikker, samtidig med at den også kan virke enkel og stilren. Det afhænger ofte af, hvilken farvekombination du vælger til din voksdug.

19 vare(r)

pr. side

19 vare(r)

pr. side

Voksdug med prikker

Vi har et stort udvalg af voksduge med prikker. Det er meget almindeligt, at der anvendes hvid på prikkede duge. Det kan enten være prikkernes farve eller bagrundens farve. Det giver et mere harmonisk look, hvor der ikke er gang i alt for mange farver. En af de mere populære farvekombinationer er en rød voksdug med hvide prikker. Det kan give noget fastligt og hyggeligt til indretningen. Derudover er en rød dug med prikker også rigtig god, når der skal fejres fødselsdag. Du finder en masse fantastiske farvekombinationer her på siden.


Bestil nemt og trygt hos VoksdugGiganten

Uanset hvilken voksdug du bestiller hos VoksdugGiganten klipper vi dugen nøjagtigt den længde du ønsker. Efterfølgende bliver din dg rullet op på et paprør. Dette gør at du modtager din voksdug uden folder. Du kan evt. også gemme pap røret så du kan rulle dugen op igen hvis du ikke bruger den. Vi klipper også gerne voksdugen rund eller oval hvis du ønsker det (disse rulles naturligvis også på rør). Voksdugen bliver herefter leveres indenfor 1-2 hverdage. Har du spørgsmål er velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.