Grå Voksduge

Overvejer du en grå voksdug til dit spisebord, finder du her på siden en masse forskellige varianter at vælge imellem. Selvom grå kan virke rimelig neutral, er det en farve, der kommer i mange forskellige nuancer. Der er derfor flere forskellige nuancer af grå at vælge imellem, når du går på jagt efter en grå dug hos VoksdugGiganten. Du finder helt sikkert den nuance, der kan sætte prikken over i’et i din indretning.

1 til 30 af 33

pr. side

1 til 30 af 33

pr. side

Udover at du finder forskellige farvenuancer inden for den fine grå farve, er der også mulighed for at vælge imellem forskellige mønstre. Udvalget bevæger sig fra de helt ensfarvet til flotte mønstre og motiver, hvor den grå farve spiller hovedrollen. Vælger du en grå voksdug, hvor der er lidt mønster i, kan det give mere dybde til indretningen, hvis det er det, du ønsker. Du kan finde grå voksduge med tern, striber, retro, hørlook og meget mere. Dyk ned i vores forskellige grå voksduge, og find den helt rette til dit hjem.


Alle vores grå vokduge er 100% frie for ftalater og Øko-Tex Standard 100. Bestil lige præcis i den længde du ønsker, så tilpasser vi dugen. Hvis du besidder et rundt eller ovalt bord, tilpasser vi også gerne dugen til dette. Voksdugen vil altid blive leveres rullet på rør indenfor 1-2 hverdage.