Gennemsigtig Voksdug - vælg mellem flere størrelser

Med en gennemsigtig voksdug, også kaldet for klar plast, beskytter du dit bord uden at gemme det væk. En gennemsigtig voksdug har flere mulige funktioner. Den gennemsigtig voksdug kan benyttes som et beskyttende lag over eller under en anden dug, f.eks. en normal voksdug. Derudover kan man også benytte den gennemsigtige voksdug for sig selv. En gennemsigtig voksdug gør at dit bord kan se nyt ud i mange år.

Hos VoksdugGiganten har vi flere forskellige størrelser og tykkelser på gennemsigtig voksduge. Du kan bestille i metermål, så tilpasser vi dugen præcis til dit bord. Derudover kan du også bestille voksdugene som runde.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Hvorfor vælge en gennemsigtig voksdug?

Der er mange fordele ved en gennemsigtig voksdug. Hvis du gerne vil beskytte dig bord mod ridser, pletter og svans kan du med fordel benytte en gennemsigtig voksdug. Den gennemsigtige voksdug muliggøre beskyttelse af bordet ud at skjule bordet, så du får det bedste af begge verdener. Dertil er den gennemsigtige voksdug smidig. Specielt er dugen praktisk til børnefamilier. Dette skyldes at dugen er meget nemt at tørre af, bare brug en fugtig klud. Måske ønsker du lidt mere liv på bordet, her kan du bruge en gennemsigtig voksdug med tryk.


Pas godt på dig og dine kære

Vores voksduge er altid 100% fri for ftalater og Øko-Tex Standard 100. Dertil er alle vores gennemsigtige voksduge LFGB certificeret. Dette betyder at de er godkendt til kontakt med fødevare. Bestil dugen på metermål så tilpasser vi dugens længde til dit bord. Standard bredden på vores gennemsigtige voksduge er 140 cm. Hvis du ønsker en mindre bred gennemsigtig voksdug tilpasser vi også det. Derudover kan du bestille den gennemsigtige voksdug som rund eller oval.